IBX (handen).

IBX.

Heeft u last van splijtende, dunne, zwakke of snel afbrekende nagels, dan is IBX misschien de oplossing voor u!

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde (natuurlijke) nagels te herstellen en sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen.

IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken, waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop.

IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gellak.

Dit alles gebeurd niet in één behandeling, er zullen meerdere behandelingen nodig zijn. U zult al wel verschil merken èn zien vanaf de eerste behandeling.

Behandelfrequentie: Bij beschadiging van de nagel vindt er de eerste weken elke week een behandeling plaats (deze periode is afhankelijk van de mate van beschadiging), daarna wordt de behandeling geleidelijk afgebouwd om onderhouden te worden. 


Voor welke cliënten, zowel mannen als vrouwen, is IBX geschikt:

* IBX is geschikt voor cliënten die mooie natuurlijke nagels willen hebben.

* IBX is geschikt voor cliënten die regelmatig of altijd soak-off gel (gellak) dragen. Het herstelt en verstevigt de nagel waardoor de soak-off gel (gellak) beter blijft zitten en het beschermt de nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van soak-off gel (gellak).

* IBX is geschikt voor cliënten met dunne, splijtende of zwakke nagels.

* IBX is geschikt voor cliënten die psoriasisnagels hebben.

* IBX is geschikt voor cliënten waarvan de nagels zijn aangetast door de chemotherapie.

* IBX is geschikt voor cliënten die geen kunstnagels (gel/acryl) willen, maar toch verzorgende en stevige nagels willen.

* IBX is geschikt voor cliënten die geen kunstnagels (gel/acryl) mogen dragen van hun werkgever i.v.m. de werkzaamheden.

* IBX is geschikt voor nagelbijters.


U kunt vrijblijvend contact opnemen voor het opbrengen van IBX op één nagel, waarna ik u kan adviseren over de aanpak die nodig is om uw nagels blijvend te herstellen en/of te verstevigen en weer gezond te laten groeien.

Ik zie u graag in de salon om IBX te ervaren.