Manicure en Wellness behandelingen. 

 

Nagels lakken (handen):

De nagels worden eerst gelakt met een base coat, daarna 2x met een kleurlak en als laatste een top coat.


Padipuur Keratine Gloves:

Padipuur Keratine Gloves zijn plastic handschoenen gevuld met een rijk voedende en natuurlijke intensieve pakking van: Plantaardige Keratine, Vitamine E, Urea en Copaiba Oil om de handen te voeden en de nagels te versterken! Werkzame en doeltreffende handbehandeling bij droge handen welke last hebben van eczeem, kloven en eeltvorming. Padipuur repareert schade in de Keratine laag waardoor de huid en nagels versterken en meer weerstand kunnen bieden tegen invloeden van buitenaf en van binnenuit.


Hand Spa:

Desinfecteren van de handen, handenscrub, handmassage, handenpakking. (Bij het scrubben worden dode huidcellen en velletjes verwijderd, waardoor de huid zachter wordt. De handenpakking kan met een crème of met paraffine. Een paraffine pakking stimuleert de doorbloeding van uw handen en maakt de huid zacht en soepel. Een paraffine pakking wordt toegepast bij droge handen, het verlicht gewrichtsklachten bij jicht, atrose en reumatoïde artritis en geeft verlichting bij winterhanden. Belangrijk om te weten: heeft u een huid- en/of nagelaandoening of wondjes aan de handen, dan mag u niet in een paraffine bad. Ook mag er geen nagellak op de nagels zitten als u met uw handen een paraffine bad in gaat, daarom wordt er in de praktijk, in verband met de hygiëne, ook gebruik gemaakt van een paraffine spray.) 


Manicure behandeling:

Een manicure behandeling omvat de verzorging van de natuurlijke nagels, de nagelomgeving en de handen.

Manicure basis: Handen desinfecteren, eventuele aanwezige nagellak verwijderen, nagels knippen/modelleren (vijlen juiste lengte en vorm), aanbrengen cuticle remover, verzorgend handbadje, verzorgen nagelomgeving, handmassage.

Manicure luxe:  Handen desinfecteren, eventuele aanwezige nagellak verwijderen, nagels knippen/modelleren (vijlen juiste lengte en vorm), aanbrengen cuticle remover, verzorgend handbadje, verzorgen nagelomgeving, handmassage, nagels lakken.