Nagelbijtarrangement.   

 

Bent u een nagelbijter en probeert u te stoppen met nagelbijten?  

Probeer dan eens het nagelbijtarrangement!

Het nagelbijtarrangement duurt 7 weken. Na 7 weken zien uw nagels er mooi en verzorgd uit.  

 

Week 1:

Bij de eerste afspraak wordt er met behulp van gel een nagelbedverlenging gemaakt. De nagels worden niet te lang gemaakt, omdat een nagelbijter dit niet gewend is. U krijgt een flesje nagelriemolie mee voor de verzorging thuis en dient de nagelriemen minimaal 1x per dag te behandelen om ze soepel te houden. U krijgt ook een vijl mee, zodat u een eventueel haakje kunt wegvijlen.

 

Week 2:

Controle afspraak. We bespreken en kijken hoe het gaat met de nagels. Eventuele luchtrandjes worden weggevijld en afgebroken nagels worden gerepareerd.

 

Week 3:

2 weken na het zetten van de kunstnagels worden ze opgevuld. De nagels worden ook weer mooi in model gevijld. De afspraken zijn steeds na 2 weken, omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien. Door ze goed bij te houden behoedt je je om te gaan bijten en/of te peuteren.

 

Week 5:

In deze week zal er weer een opvulbehandeling plaats vinden. De nagels worden ook weer mooi in model gevijld.

 

Week 7:

Dit is de laatste opvulbehandeling van het nagelbijtarrangement. De nagels worden weer mooi in model gevijld en u kunt nu (indien het nagelbed voldoende is gegroeid) eventueel ook voor een French Manicure kiezen. Tijdens deze afspraak wordt samen met u bepaald of (indien gewenst) de opvulbehandelingen 2 of 3 wekelijks worden voortgezet. U betaald na het arrangement voor een opvulbehandeling de prijs zoals vermeld op de prijslijst.  

 

In dit arrangement is inbegrepen:

* een nieuwe set gelnagels

* controle afspraak na 1 week

* 3 opvulbehandelingen

* 1 vijl voor thuis

* 1 flesje nagelriemolie

 

Voorwaarden:

* U dient het totaalbedrag van het nagelbijtarrangement bij de eerste afspraak te voldoen.

* Om dit nagelbijtarrangement tot een succes te brengen is uw inzet en wil erg van belang.

* Er vindt geen restitutie plaats bij het niet nakomen van de afspraken of bij voortijdig beëindigen van het nagelbijtarrangement van uw kant.