NIEUWS & ACTIES. 

 

Nieuw spaarsysteem per 1 januari 2017 (25 november 2016).

Tarieven 2017 (24 oktober 2016).

Goed nieuws voor de cliënten van Feetcare & More.

In 2017 is er geen tariefswijziging.

Nu bij Feetcare & More de vriendinnenactie (7 oktober 2016).

Beveel Feetcare & More aan bij uw familie, vrienden, collega's en maak samen gebruik van deze leuke actie. 

Uitleg & voorwaarden staan op de flyer, die te verkrijgen is in de salon.


Nieuw bij Feetcare & More (21 juni 2016).

Keratine Gloves & Socks:

Padipuur Keratine Gloves & Socks zijn plastic handschoenen of sokken gevuld met een rijk voedende en natuurlijke intensieve pakking van: Plantaardige Keratine, Vitamine E, Urea en Copaiba Oil om de handen en voeten te voeden en de nagels te versterken! Werkzame en doeltreffende hand- of voetbehandeling bij droge handen welke last hebben van eczeem, kloven en eeltvorming. Padipuur repareert schade in de Keratine laag waardoor de huid en nagels versterken en meer weerstand kunnen bieden tegen invloeden van buitenaf en van binnenuit.

Indien u gebruik wilt maken van de Keratine Gloves & Socks bij uw behandeling gelieve dit, bij het maken van een afspraak, aan te geven. Dit i.v.m. het plannen van de extra tijd.

Opleiding Schoonheidsspecialiste.

In september 2016 start ik met de opleiding voor schoonheidsspecialiste. U kunt dan voor diverse behandelingen in de salon terecht.

 


ProVoet Campagne 2016.

24 mei 2016 t/m 29 mei 2016 "De week van de Pedicure" "Bedank je Voeten"

Onze voeten verdienen vaker voet-verwenmomentjes! Onze voeten zijn harde werkers. Ze lopen gemiddeld meer dan 4 keer de wereld rond in je leven. Ze dragen die leuke, maar soms zo pijnlijke schoenen. Zorgen dat je de hele dag kunt shoppen. en ze zorgen dat je de eindstreep haalt bij een marathon of de wandelvierdaagse. Toch zijn ze vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om verzorging en ontspanning. Trakteer daarom je voeten vaker op voet-verwenmomentjes! 


 ProVoet Campagne 2015.


Tijdens "De week van de pedicure" (18 t/m 24 mei 2015) lanceert ProVoet de campagne "Kapitein proVoet". Deze campagne richt zich op voetverzorging bij kinderen en loopt door tot eind 2015! Ook kinderen met voetklachten bezoeken de pedicurepraktijk. Voetklachten zijn immers niet voorbehouden aan volwassenen of aan fanatieke sporters. Gebrek aan kennis over voetverzorging en het dragen van verkeerd schoeisel zijn belangrijke oorzaken van voetklachten bij kinderen. Daarom is de landelijke campagne "Kapitein proVoet" dit jaar gericht op kinderen (groep 3 t/m groep 6). Voor deze campagne is een speciale toolkit samengesteld. Hierin speelt "Kapitein proVoet" de hoofdrol. In het speciale "avonturenboek" beleeft de kapitein allerlei avonturen die te maken hebben met voetverzorging: je voeten opmeten, een voetafdruk maken, uitleg over verschillende soorten voetklachten, nagels knippen, enz.

De toolkit bestaat uit: avonturenboek van "Kapitein proVoet", kwartetspel, kleurplaat en een knutselblad.

De toolkit is gratis af te halen bij Feetcare & More. Zo kan uw kind samen met u spelenderwijs leren over de verzorging van de voeten.