Wellness behandelingen.

 

Teennagels lakken:

De teennagels worden eerst gelakt met een base coat, daarna 2x met een kleurlak en als laatste een top coat. In verband met de hygiëne worden de teennagels met een eigen meegebrachte nagellak gelakt, het is ook mogelijk om nagellak in de salon te kopen. Base coat en Top coat kunnen ook zelf worden meegebracht of in de salon worden gekocht. TIP! Doe slippers aan, zodat de nagellak goed kan uitharden zonder te beschadigen.

 

Gel / Gellak op de teennagels:

Blijft uw nagellak niet lang mooi op uw teennagels zitten? Probeer dan eens gel of gellak op uw teennagels. Door middel van het aanbrengen van gel of gellak op de teennagels zien deze er mooi verzorgt en stralend uit. Gel blijft tenminste 6 weken zitten en gellak blijft tenminste 2 tot 3 weken zitten, dit omdat de teennagels langzamer groeien dan de vingernagels. Dit kan als French Pedicure met wit, kleur of glitter randje of als Full Color met gekleurde- of glittergel over de gehele teennagel.


Padipuur Keratine Socks:

Padipuur Keratine Socks zijn plastic sokken gevuld met een rijk voedende en natuurlijke intensieve pakking van: Plantaardige Keratine, Vitamine E, Urea en Copaiba Oil om de voeten te voeden en de nagels te versterken! Werkzame en doeltreffende voetbehandeling bij droge voeten welke last hebben van eczeem, kloven en eeltvorming. Padipuur repareert schade in de Keratine laag waardoor de huid en nagels versterken en meer weerstand kunnen bieden tegen invloeden van buitenaf en van binnenuit.

 

Cosmetische voetbehandeling:

Voetenbadje, desinfecteren van de voeten, eventuele aanwezige nagellak verwijderen, aanbrengen cuticle remover, nagels knippen, nagels modelleren (vijlen juiste lengte en vorm), verzorgen nagelomgeving, voetmassage, nagels lakken.


Foot Spa:

Desinfecteren van de voeten, voetenscrub, voetenpakking, voetmassage. (Bij het scrubben worden dode huidcellen en velletjes verwijderd, waardoor de huid zachter wordt. De voetenpakking kan met een crème of met paraffine. Een paraffine pakking stimuleert de doorbloeding van uw voeten en maakt de huid zacht en soepel. Een paraffine pakking wordt toegepast bij droge voeten, het verlicht gewrichtsklachten bij jicht, atrose en reumatoïde artritis en geeft verlichting bij wintertenen en -voeten. Belangrijk om te weten: heeft u een huid- en/of nagelaandoening of wondjes aan de voeten, dan mag u niet in een paraffine bad. Ook mag er geen nagellak op de nagels zitten als u met uw voeten een paraffine bad in gaat, daarom wordt er in de praktijk, in verband met de hygiëne, gebruik gemaakt van een paraffine spray.)